Richvalszki Zseraldina

Richvalszki Zseraldina

Business development, QMS Hungary Közgazdász Spa fejlesztési tanácsadó, Richvalszki Spa Consulting

A 2017-es Anti-aging konferenciát megelőzve találkoztam a QMS márkával, mert lehetőségem volt a 120 napos programban részt venni, megtapasztalni és élvezni a QMS jótékony hatását, mely mára már a mindennapjaim részévé vált. Szeretem a textúráját, az illatát, de kiváltképp a hatékonyságát. 

Spa tanácsadói és oktatási tevékenységeim mellett a Global Wellness Day Magyarország Nagyköveteként a wellness területe számomra nemcsak a munkát jelenti, hanem egy tudatos életvitelt is, amely a test fizikai, szellemi és a lelki egyensúlyát harmonizálja. Erre a wellness életmód adta “jól-létre” és tudatosságra törekszem a hétköznapokban is. 

Spa tanácsadóként, üzletfejlesztési szakemberként és az IWI wellness és spa szakági vezetőjeként összesítem azt a 30 éves nemzetközi tapasztalatot, melyet a wellness- és szállodaiparban eltöltött munkáim során szereztem. 

Erősségem, hogy megtalálom azokat a kitörési pontokat, mely a vállalkozást sikeressé teszik.

Számomra a  csapat és a saját motivációm alapjai közé elsősorban a célirányosság, a fókuszálás és a küldetéstudat tartozik. A másik fontos szempont a kihívás, amely egy nagyon erős motiváló erő. 

A QMS Hungary csapatában mint üzletfejlesztési tanácsadó dolgozom, közben projekt vezetőként a 2018-as és a 2019-es QMS Anti-aging Konferencia szervezése és lebonyolítása a feladatom.

E: zseraldina@qmshungary.hu

W: www.qmshungary.hu www.spatrendbeauty.hu

C: Spatrend Beauty, 2096 Üröm, Kőbánya út 16. 

C: QMS Szépségszalon, 1036 Budapest, Lajos utca 94.