Drávai-Babják Judit

Drávai-Babják Judit

QMS Szakmai Nagykövet, QMS Vezető kozmetikus, QMS Tréner, Mesterkozmetikus

Drávai-Babják Judit kozmetikus mester és kozmetikus szakoktató vagyok. 2000. óta dolgozom, mint a szépségápolás elhivatott hírnöke. Kezdő kozmetikusként egy valódi luxus kozmetikai cég oldalán tapasztaltam meg a SPA életérzést és miliőt, amit azóta is igyekszem biztosítani vendégeimnek.
Szakoktatóként lehetőséget kaptam 2008 és 2012. között egy holland kozmetikai márkaképviseletnél masszázstanfolyamot és tréninget tartani illetve kozmetikustanulókat oktatni, ami külön kihívás és megmérettetés, hiszen megszerettetni és megtanítani a szakmát két külön történet. A szakmában maradt fiatal kolleginák azóta is büszkeségeim!
Mindig szeretek fejlődni, tanulni, továbbképzésre járni, hiszem, hogy e nélkül nincs fejlődés!
Nagy kihívásnak tartottam a kozmetikus mesterképzést, így óriási boldogság volt 2017. őszén a mesterlevél ünnepélyes átvétele. Fáradhatatlan elhivatottság és szakmai alázat visz előre, hogy a lehető legjobbat adjam kezeléseim során. 

Ezen az úton haladva találkoztam a QMS Hungary csapatával és csodás termékeikkel. Filozófiám szerint kizárólag prémium kategóriás termékekkel tudunk valóban látványos és tartós eredményeket elérni az anti-aging kozmetika területén, így nem volt kérdés, rövid időn belül már egy tréningen hallgattam Dr. Erich Schulte történetét a szépség koktélról. 2018 év végén pedig egy szakmai program keretén belül kitüntettek 2019. QMS Szépségnagykövetének, így újabb, hálás feladatom a QMS termékek és protokoll népszerűsítése, mely megtiszteltetés és óriási kihívás is egyben!
Kozmetikusként feladatom a szépítés, ápolás és törődés. Jót adni, ezáltal „jól-létet” biztosítani.
Hiszem, hogy a szépség mindenkiben ott van, a QMS pedig segít megmutatni a saját szépségünket!

E: judit.dravai@qmshungary.hu

W: www.qmshungary.hu www.spatrendbeauty.hu

C: Spatrend Beauty, 2096 Üröm, Kőbánya út 16. 

C: QMS Szépségszalon, 1036 Budapest, Lajos utca 94.

Tréningek amikben oktat: