SPATREND BEAUTY - QMS REFERENCIASZALON - ÜRÖM

SPATREND BEAUTY - QMS REFERENCIASZALON - ÜRÖM

Nemrég volt egy baráti beszélgetésem, amiben elhangzott az a kérdés: biztos, hogy most akartam szalont nyitni?

A rövid válaszom az, hogy nem. Természetesen nem egy kéthónapos kisbabával szerettem volna nekilátni egy teljes felújításnak.

Biztos, neked is volt már olyan az életedben, amikor kínálkozott egy lehetőség és mindent mérlegre téve végül nem akartad kihagyni.

A 3. kerületi szalonunkhoz tartozott egy gyönyörű kislakás.  5 perces sétára elérhető volt a mosás-vasalás, a tréning termünk, a back office és a nagykereskedés.

Béreltük ugyan, de a szívünk csücske volt. Olyan, mint amit a QMS-re szabtak. Néhány évig élvezhettük onnan a szalon közelségét, a Buda Gourmet étterem finomságait és a Duna vizére a kilátást. Persze nem szerettük, hogy a negyediken van és csiki-csuki lifttel lehet csak pakolni, így amikor eljött az idő, hogy el kell hagynunk a helyet, szeretettel visszanézve, de egyben örömmel és reménységgel jöttünk el, hogy biztos vár ránk valami más.

A nagy kérdés már csak az volt, hogy hogyan tovább?

Ürömi lakos lévén 5 éve szemezgettem egy épülettel. Nagynak és igen nagy falatnak tűnt mindig, hogy kialakítsunk benne egy szépségszalont. De azért a hatalmas, üres ablakain mindig benéztem, amikor elmentem mellette. Kongott az egész. Loft stílusa miatt a kopott falak, a repedezett padló már szinte nem is tűnt szépnek. A sorsfordító pillanatban eljátszottam újra a gondolattal, mi lenne, ha mégis ideköltöznénk. Nagyon lassan érlelgettem, hiszen túl nagy lépésnek tűnt és egyébként is szülés környékén voltam még. 

A döntéshez szükség volt racionális irányra, így hát felkutattam a tulajdonost, hívtam kivitelezőt több alkalommal, hogy nézzük át, mielőtt bármire rászánnám magam. Nézegettem a helyiségeket, miből milyen funkciót lehet kialakítani, de egyre nagyobb félelem töltött el, mert túl nagy volt az épület, a teendő pedig rengeteg, amiben fizikailag nem tudok részt venni. Vettem egy nagy levegőt, háttérbe raktam a félelmeimet és arra öszpontosítottam, miért lehet ez jó nekünk és mit hozzak ki belőle. Kicsi gyerekként megtanultam úgy fantáziálni és áttervezni épületeket, hogy csak az érzéseimre figyeljek. Szeretem ezt, mert közben libabőrös vagyok és pillangók vannak a hasamban. Ilyenkor tudom, hogy az utamon vagyok és jól fogok dönteni, ha eljött az ideje.

Készítettem a terveket a fejemben, összeraktam egy költségvetést, újra elhívtam a kivitelezőt, hogy tényleg meg tudjuk-e csinálni. Végül igent mondtam. Kíváncsi voltam, másnap lesz-e görcs a gyomromban, hogy rosszul döntöttem-e. De nem volt. 

A tervezésbe bevontam egy nagyon jó barátomat, aki kitartóan végigvitte a kivitelezést és 2019. március 8-án végül megnyitottunk két kezelővel: az Aphrodite-val és Venus-szal, egy Zen helyiséggel, ahol masszázsaink vannak, egy Szépségakadémia hellyel és tréning teremmel, egy Szeánsz szobával és egy gyönyörű recepcióval. 

A miliője varázslatos, nagyon szeretek bent lenni és a vendégeink is.

Vezse Judit

QMS spa és brand menedzser

Bejelentkezés: +36306419717

C: Spatrend Beauty, 2096 Üröm, Kőbánya út 11.

W: www.spatrendbeauty.hu