QMS REFERENCIA SZALON, BUDAPEST III.KER.

QMS REFERENCIA SZALON, BUDAPEST III.KER.

"Amikor megnyitottuk a !QMS Szépségszalont, a legfőbb célom az volt, hogy a vendégeink a nálunk töltött két óra alatt kikapcsoljanak, fellélegezzenek, feltöltődjenek és kipihenten menjenek tovább. 
Van egy nagyon kedves hölgy vendégünk, aki vezető pozícióban rengeteg embert irányít. Folyton csöng a telefonja, a szemein látszik, hogy bár hozzám beszél, de harminc különböző dolgot futtat egyszerre a fejében és éppen csak beesett egy kezelésre. Gyorsan túl is szeretne rajta lenni, hogy végezhesse a napi teendőit tovább.
Ilyenkor a szokásosnál is lassabban és halkabban beszélünk, készítünk egy finom teát, hogy amikor elkezdjük a kezelést, lélekben is megérkezzen.

Egy ideig mesél, beszélget, kattognak a fogaskerekei, de a lágy zene, finom mozdulatok, illataroma, relaxációs spa környezetünk viszont hamar álomba ringatja. Felébredve szokta konstatálni, hogy mérhetetlenül fáradtan érkezett és hálásan köszöni nekünk a mély pihenést, miközben természetesen meg is szépítettük őt. 
Ilyenkor egy gyönyörű, kisimult nőt látok, aki kívül-belül megszépülve távozik tőlünk és titkon remélem, hogy lenémulva maradt a telefonja még egy fél óráig." Nyakó Judit - spa manager

A !QMS medikozmetikumok és a Schulte szépségprogram világát Magyarországon is egyre több bőrfiatalításra specializálódó orvos és kozmetikus szakember választja, hisz egy olyan világszinten is bizonyított, többszörösen díjnyertes medikozmetikai eljárásról van szó, mely látványos eredményeket hoz nemcsak rövid, hanem hosszútávon is a bőr megfiatalításában. Az !QMS által képviselt filozófia és szépségprogram jelentőségét az adja, hogy orvostudományi alapokon nyugvó kollagén visszapótlási eljárása során természetes módon és fájdalommentesen képes a ráncok mélységét csökkenteni, az arc tónusát megemelni, újraaktiválni az öregedő sejtek működését, optimalizálni a szövetek egészségét, mindezt biztonságosan és mindenféle mellékhatás nélkül.

“A !QMS nem különböző kozmetikai termékek összessége, hanem egy klinikailag igazolt bőrmegújító rendszer. Bőrápoló termékeink egymásra épülő egységeket alkotnak, amelyek úgy kapcsolódnak egymáshoz, mint a fogaskerekek. Hatásukat tekintve, ha Önök úgy használják a programot, ahogyan én javaslom, garantálom, hogy 10 évet fiatalodik az arcbőr.” – állítja Dr. Erich Schulte professzor, a !QMS szépségprogram feltalálója.

Az exkluzív és barátságos !QMS Szépségszalon a budai oldalon terül el 55 négyzetméterével, két kezelőhelyiségével és szeretetteljes vendégfogadásával. 

Nézd meg szalonunkat személyesen.  Az arcfiatalító, testfeszesítő kezeléseink kipróbálása után lehetőség van az otthoni terápia folytatására is. Segítünk összeállítani a bőrödnek legmegfelelőbb hatóanyagokat tartalmazó !QMS termékeket, krémeket. Bőröd újra tele lesz energiával, élettel, fiatalsággal, és ami a legfontosabb: korát meghazudtoló ránctalansággal. 

Jelentkezz be arcdiagnosztikára, hogy megtudd, milyen állapotban van a bőröd. 

Mi történik a szalonban?

  • Várunk szeretettel az előre leegyeztetett időpontban
  • Érkezés után kitöltesz egy gyors regisztrációs űrlapot
  • Köntösbe, papucsba bújsz, és arcdiagnosztika keretében felmérjük a bőröd állapotát
  • Kiválasztjuk a bőrödnek legmegfelelőbb kezelést, mely általában 90perces
  • Míg gyengéd zene mellett pihensz, relaxálsz, mi megszépítjük a bőrödet, igény esetén a kezelés lépéseit tolmácsoljuk
  • Arcfiatalítás után beszélgetünk a kezelés és termékek hatásáról, közben készítünk egy finom kávét vagy teát
  • Lehetőséged van megvásárolni a termékeket, amelyeket az arcfiatalítás során használtunk
  • Fiatalabb, feszesebb, üdébb, élettel telibb bőrrel fogsz távozni

W: SpatrendBeauty - QMS Szépségszalon

C: 1036 Budapest, Lajos utca 94.

M: +36 30 641 9717