AVALON RESORT&SPA - MISKOLCTAPOLCA

AVALON RESORT&SPA - MISKOLCTAPOLCA

“Az AVALON Resort & SPA menedzsmentje folyamatosan azon dolgozik, hogy a hotel és spa vendégek számára az elvárásaikon túl, a luxuson és a minőségi szolgáltatásokon felül is mindig egy picivel többet nyújtson, és az elérhető maximumra törekedjen.

A hotel szépségprogramjához egy olyan csúcskategóriás kozmetikai márkát kerestünk,ami beleillik ebbe a filozófiába, mivel a spa részleg kozmetikai kezeléseivel semszerettünk volna kevesebbet nyújtani  vendégeinknek, mint ami az elérhető legjobb.

A !QMS kezelések és termékek kizárólag a világ legkülönlegesebb és legcsodálatosabb spaiban vannak jelen, úgy mint a  világhírű Mandarin Oriental Bangkok, a Burj Al Arab Dubaiban vagy a Saxon Hotel Dél-Afrikában.

Az Avalon Resort & SPA örömmel képviseli azt a filozófiát és programot, ami már világszerte bizonyított és ami sikeressé tette a !OMS programot hölgyek százezrei körében. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország első !QMS Spa-jaként egyedülálló kezelést tudunk nyújtani  vendégeink számára, akik a luxust, a minőségi szolgáltatást, ugyanakkor a bizonyított klinikai háttérrel kifejlesztett bőrfiatalító eljárásokat igénylik.”

Dezsőffy István, az Avalon Resort & SPA wellness részlegének vezetője.

W: Avalon Resort&Spa 

C: 3519 Miskolctapolca, Iglói út 15.

T: +36 46 200 200