Wellbeing and Lifestyle Club, London

Wellbeing and Lifestyle Club, London

A gyengébbik nemet kizáró híres férfi-klubok után most eljött a nők ideje is. A privát klubként működő londoni Wellbeing and Lifestyle Club kizárólag nőket fogad tagjai közé, akik edzőterem, egészséges ételeket kínáló étterem és egy hatalmas Spa közül választhatják ki, mire vágynak.

A nemzetközi egészségügyi szakértőkkel dolgozó Grace Spa a nőiség minden vágyálmát kiszolgáló intézmény gyönyörű belső dekorációval és széles választékkal. A lélek és a test tökéletes egyensúlyát elősegítő környezetben a !QMS MediCosmetics szolgáltatja az arc- és testkezelésekhez szükséges készítményeket és technikai hátteret.

A Spa két ikonikus kezelése a SK Alpha Revital Grave Belgravia, amely azonnal felpörgeti a bőr anyagcseréjét, táplálja és energiával tölti fel a sejteket, valamint az Active Hydrate, amely több fronton is harcol a szép és egészséges bőrért. Ez utóbbi kezelés méregtelenít, véd, hidratál és megemeli a megereszkedett bőrt egy speciális lifting masszázsnak köszönhetően.

A nők igényeire specializálódott hely nemcsak kényeztet és a természetes alapanyagok erejével gyógyít, de ígéretek helyett kiváló eredményekkel veszi le a lábukról a vendégeket.