VIVAMAYER Health Hotel, Ausztria

VIVAMAYER Health Hotel, Ausztria

A nem egészen kétezer főt számláló csodás kisváros, Altaussee ad otthont az egészséges élet és orvosi Spa-kultúra iránt elkötelezett VIVAMAYER Health Hotelnek. Ausztria egyik leggyönyörűbb Spa városkájának látképét egy hatalmas tó határozza meg, csodálatos kilátással örvendeztetve meg a gyógyulni és szépülni vágyó vendégeket.

Az egészségközpont minden eleme a táj szépségét, a pihenést és gyógyító hatású wellness felfedezését hangsúlyozza. Az érintetlen táj nyugalmát sugárzó csodaszép környezetben könnyű megfeledkezni a városi rohanásról, a határidőkről és a stresszről. A minden érzékszervet egyaránt kényeztető szálloda !QMS kozmetikai kezelésekkel emelte még magasabb szintre elsőrangú szolgáltatásait.

Az Acitvator kezelés az Altaussee tó vizének hűvösségét idézve friss energiákkal látja el a testet, miközben feszesíti és ragyogóvá változtatja a bőrt.

A szálloda másik legnépszerűbb kezelése az alsótestre ható Anti-Cellulite Contouring, mely elsősorban a cellulitot okozó apró zsírlerakódásokkal veszi fel a küzdelmet, hogy a bőrkép sima és feszes maradhasson.