Vezse Judit

Vezse Judit

!QMS spa és brand manager

Néhány évvel ezelőtt hitetlenkedve, de kíváncsian álltam a férjem előtt, aki akkor már évek óta ismerte a !QMS-t. Azelőtt nem beszéltünk mélyen a termékekről, a tudásáról pláne nem, de az akkori magyar tulajdonos betegeskedése megrázott minket és elindított bennünk megmentő  gondolatokat a !QMS felé. 
4 évig szünetelt itthon ez a termékcsalád, közben jöttek-mentek az anti-aging-re specializálódott termékegyüttesek. 
Óvatosan lépkedtünk előre, meg akartunk győződni arról,  akarjuk-e, tudunk-e és képesek vagyunk-e foglalkozni a szépségipar gyönyörű és izgalmas területével.
Kipróbáltunk egy kezelést Ausztriában, majd a londoni központban és elámultam a hatásmechanizmustól.
Napról-napra egyre közelebb éreztem magam a !QMS-hez, és minél többet tudtam meg róla, annál különlegesebbnek tartottam.
Egy év előkészület után visszahoztuk Magyarországra,  végre megnyitottuk a referenciaszalont és azóta terjeszkedünk.  Ez 2015 júliusában volt. 
Azóta a !QMS brand és spa menedzsereként igyekszem átadni a hitet, a tudást, a spa és medi érzést a vendégeknek és a kozmetikusoknak is. Követem mások lelkesedését, jó látni, hogy ezt mennyire szívből és könnyedén lehet csinálni. 
A hitünket és az erőnket növelte, hogy 2015-ben és 2016-ban is megnyertük a világ legjobb kozmetikuma címet a World Spa Awards-on.
A !QMS termékek, a brand és !QMS spa-k is söpörnek be díjakat évről-évre, ez hatalmas elismerés és nagyon büszkék vagyunk!
Egyszerűen imádjuk! Kívánom, hogy mindenki megtapasztalhassa a kezelésinket. Legalább egyszer az életében...

Kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal, nagyon szívesen segítek mindenben!

Üdvözlettel,

Vezse Judit

spa és brand manager

M: +36306419717

E: judit.vezse@hungary.hu

W: www.spatrendbeauty.hu, www.qmshungary.hu 

Spatrend Beauty - QMS Szépségszalon

C: 2096 Üröm, Kőbánya út 11.