PURE OXYGEN TREATMENT - TISZTA OXIGÉNES KEZELÉS

PURE OXYGEN TREATMENT - TISZTA OXIGÉNES KEZELÉS

Ár: 50 700 HUF
Időtartam: 90 perc

A bőr anyagcsere folyamatai idővel lelassulnak, így az oxigén felvevő képessége is csökken. Ha az oxigénszint lecsökken, a bőr fakóbbá, petyhüdtebbé válhat és felgyorsulhat az öregedési folyamata. Az oxigén ugyanolyan éltető erő a bőr számára, mint a légzésünkhöz vagy a test bármely egészséges folyamatához. Az oxigén jelenléte elegengedhetetlen a természetes sejtosztódáshoz, a sejtregeneráció stimulálásához.

A QMS Medicosmetics által kifejlesztett Oxygen Concentrator készülék 96%-os tisztaságú oxigénnel működik, ami új élettel tölti meg a bőrt és látványosan feltölti azt.

A kezelés során a letisztított bőrre kerülnek fel az értékes hatóanyagok, mint a nappali vagy éjszakai kollagén, a színtiszta oxigén és a feszesítéshez szükséges hialuronsav. A kezelést egy kellemes relaxációval és dekoltázsmasszázzsal zárjuk, hogy biztosan kipihenten és megújult bőrrel nézhessen újra tükörbe.

 • látványosan frissít

 • megemeli a tónusokat

 • feszesíti a barázdált területeket

 • feltöltődött lesz a bőr

 • ragyogó tekintetet eredményez

Kezelések

Időpont foglalás

2021 Február
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1 2 3 4 5 6
Szabadnap
7
Szabadnap
8 9 10 11 12 13
Szabadnap
14
Szabadnap
15 16 17 18 19 20
Szabadnap
21
Szabadnap
22 23 24 25 26 27
Szabadnap
28
Szabadnap


Szalonok

Ahol a(z) PURE OXYGEN TREATMENT - TISZTA OXIGÉNES KEZELÉS elérhető

Vendégeink mondták

 • Judit Beküldve 2017. 05. 24. 00:00

  Sokat vagyok a szabadban, amikor csak tehetem, visszük kirándulni a gyerekeinket. Így nem is volt kérdés számomra, hogy higgyek-e abban, mit tud egy oxigénes kezelés. Viszont meglepődtem a végeredményen. Ha jól jegyeztem meg: a levegő 20%-os oxigén tartalmát alakítja át 95 %-os tisztaságú oxigénné. Ezt azért még a svájci alpokban sem kapjuk meg. Azóta csak erre a kezelésre járok, nekem nagyon bevált, hihetetenül felpezsdíti az arcbőrömet, feszesít, sőt még az apróbb pigmentfoltjaim is eltűntek idővel. Szívből ajánlom mindenkinek és gratulálok a !QMS csapatnak ezért a csodás környezetért!

  Értékelés:
 • Réka Beküldve 2017. 04. 19. 00:00

  Most voltam másodjára oxigénes kezelésen, de mindkétszer meglepődtem a látványon. Annyira más lett a bőröm színe, hogy nem hittem a szememnek. A ráncaim kifeszültek, eltűntek a fekete karikáim a szemem alól, ami egyébként kifejezetten zavar és még sehol nem tudtak kezdeni vele szinte semmit. Voltam már korábban Activator kezelésen, az is tetszett, de azt hiszem, ez lesz a kedvencem és a kozemtikus javaslatára 4-5 hetente megyek újra. Használom az otthoni termékeket is, lecseréltem minden termékemet azonnal a fürdőszobában, amikor megismertem a !QMS hatását. Sokat költöttem eddig is a szépségápolásra és a megelőzésre is, de ilyen jól működő termékcsaláddal még nem találkoztam, Az külön tetszik, hogy medikozmetikum, számomra ez a megbízhatóságot és hatékonyságot jelenti. Szeretem a !QMS szalon hangulatát is és a különleges bánásmódot, amit minden alkalommal élvezhetek a szakszerű kiszolgálás mellett. Gratulálok nektek!

  Értékelés: