PRE-VACATION HYDRA PLUS TREATMENT - NEDVESSÉGPÓTLÓ KEZELÉS

PRE-VACATION HYDRA PLUS TREATMENT - NEDVESSÉGPÓTLÓ KEZELÉS

Ár: 25 400 HUF
Időtartam: 50 perc

Ez a nedvességpótló, mélyhidratáló arckezelés elsősorban azoknak ajánlott, akik sokat napoznak, utaznak és dehidratálttá vált a bőrük. 

Mikor válaszd a QMS Pre-Vacation HydraPlus kezelést?

● Ha nyaralás előtt vagy után állsz, mindkét esetben jól fog jönni a bőrödnek a mélyhidratálás

● Ha egy igazán frissítő, nyári hidratáló kezeléssel szeretnéd pótolni bőröd nedvességtartalmát és feltölteni vitaminokkal, ásványi anyagokkal

● Ha fájdalommentes, relaxáló és hatékony megoldásra vágysz

 

Kezelések

Időpont foglalás

2022 Január
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1
Szabadnap
2
Szabadnap
3 4 5 6 7 8
Szabadnap
9
Szabadnap
10 11 12 13 14 15
Szabadnap
16
Szabadnap
17 18 19 20 21 22
Szabadnap
23
Szabadnap
24 25 26 27 28 29
Szabadnap
30
Szabadnap
31


Szalonok

Ahol a(z) PRE-VACATION HYDRA PLUS TREATMENT - NEDVESSÉGPÓTLÓ KEZELÉS elérhető

Vendégeink mondták

 • Betti Beküldve 2017. 08. 12. 10:00

  Szeretek páros kezelésekre járni. Egészen más a hangulata, mert közösen egy nagyon idilli két órát töltünk el együtt miközben relaxálunk és szépülünk. Igazi csajos program lehet. Mivel nagyon szeretek napozni - kímélve a bőrömet - ezért örömmel választottam ezt a nedvességpótló kezelést. Olyan, mintha új életre kelt volna a bőröm, teljesen feltöltődött, tényleg érzem, hogy más a tapintása, a rugalmassága és a nedvességtartalma. Remélem, sokáig élvezhetem még így a nyarat! Köszönöm nektek a törődést!

  Értékelés:
 • Kati Beküldve 2017. 08. 10. 14:00

  Havonta járok oxigénes kezelésre, de most gondoltam, beavatom a lányomat is egy nagyon finom kényeztető kezelésbe. A QMS kezelések egytől egyig fantasztikusak, az ember csak kapkodja a fejét, melyiket is válassza. A kezelések kínálata pedig igazán lenyűgöző. Most erre a mélyhidratáló, nedvességpótló kezelésre esett a választásom, amit a kozmetikusom is javasolt egyébként. Mindig együtt döntünk abban, hogy épp mi a legjobb a bőrömnek. A napsütés a sok pozitív energiája mellett a bőrt nem annyira kíméli ezért tudatos odafigyelés szükséges a részemről. Azt hiszem, a legjobb döntés volt most ez, mert amíg a nap kiszívta a nedvességet az arcomból, addig ez a kezelés valóban hatékonyan vissza is töltötte. A lányommal együtt csináltuk végig a kezelést, ami amellett, hogy megerősíti az anya-lánya kapcsolatunkat, csodálatos példát is tudok mutatni neki abban, hogy mit tegyen és hogyan óvja a bőrét a mindennapokban.

  Értékelés:
 • László Beküldve 2017. 08. 01. 18:00

  Nagy ritkán jutok el a feleségemmel arckezelésre, de ha különleges és megismételhetetlen ajánlatokra bukkanunk a QMS kezelései között, akkor nem hagyom ki. A nyári kezelések közül épp ezért mi azonnal lecsaptunk erre a pre-vacation kezelésre. Igazán megindító, ahogy törődnek velünk a szalonban és valóban érzem a hatását is a kezelésnek. Köszönöm, hogy férfiként, férjként ezt megélhetem.

  Értékelés: