Pre-Vacation Hydra Plus nedvességpótló kezelés

Pre-Vacation Hydra Plus nedvességpótló kezelés

Ár: 24 200 HUF
Időtartam: 65 perc

Ez a nedvességpótló, mélyhidratáló szinkron arckezelés elsősorban azoknak ajánlott, akik sokat napoznak, utaznak és dehidratálttá vált a bőrük. 

Mikor válaszd a !QMS Pre-Vacation HydraPlus páros kezelést?

● Ha nyaralás előtt vagy után állsz, mindkét esetben jól fog jönni a bőrödnek a mélyhidratálás ● Ha szeretnél párban szépülni: kedveseddel, barátnőddel, édesanyáddal is kipróbálhatod

● Ha egy igazán frissítő, nyári hidratáló kezeléssel szeretnéd pótolni bőröd nedvességtartalmát és feltölteni vitaminokkal, ásványi anyagokkal

● Ha fájdalommentes, relaxáló és hatékony megoldásra vágysz

Most 3 alkalmas bérlet mellé Hydro Foam feszesítő maszkot adunk ajándékba.

Kezelések

Időpont foglalás

2020 Június
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1 2 3 4 5 6
Szabadnap
7
Szabadnap
8 9 10 11 12 13
Szabadnap
14
Szabadnap
15 16 17 18 19 20
Szabadnap
21
Szabadnap
22 23 24 25 26 27
Szabadnap
28
Szabadnap
29 30


Szalonok

Ahol a(z) Pre-Vacation Hydra Plus nedvességpótló kezelés elérhető

Vendégeink mondták

 • Betti Beküldve 2017. 08. 12. 10:00

  Szeretek páros kezelésekre járni. Egészen más a hangulata, mert közösen egy nagyon idilli két órát töltünk el együtt miközben relaxálunk és szépülünk. Igazi csajos program lehet. Mivel nagyon szeretek napozni - kímélve a bőrömet - ezért örömmel választottam ezt a nedvességpótló kezelést. Olyan, mintha új életre kelt volna a bőröm, teljesen feltöltődött, tényleg érzem, hogy más a tapintása, a rugalmassága és a nedvességtartalma. Remélem, sokáig élvezhetem még így a nyarat! Köszönöm nektek a törődést!

  Értékelés:
 • Kati Beküldve 2017. 08. 10. 14:00

  Havonta járok oxigénes kezelésre, de most gondoltam, beavatom a lányomat is egy nagyon finom kényeztető kezelésbe. A QMS kezelések egytől egyig fantasztikusak, az ember csak kapkodja a fejét, melyiket is válassza. A kezelések kínálata pedig igazán lenyűgöző. Most erre a mélyhidratáló, nedvességpótló kezelésre esett a választásom, amit a kozmetikusom is javasolt egyébként. Mindig együtt döntünk abban, hogy épp mi a legjobb a bőrömnek. A napsütés a sok pozitív energiája mellett a bőrt nem annyira kíméli ezért tudatos odafigyelés szükséges a részemről. Azt hiszem, a legjobb döntés volt most ez, mert amíg a nap kiszívta a nedvességet az arcomból, addig ez a kezelés valóban hatékonyan vissza is töltötte. A lányommal együtt csináltuk végig a kezelést, ami amellett, hogy megerősíti az anya-lánya kapcsolatunkat, csodálatos példát is tudok mutatni neki abban, hogy mit tegyen és hogyan óvja a bőrét a mindennapokban.

  Értékelés:
 • László Beküldve 2017. 08. 01. 18:00

  Nagy ritkán jutok el a feleségemmel arckezelésre, de ha különleges és megismételhetetlen ajánlatokra bukkanunk a QMS kezelései között, akkor nem hagyom ki. A nyári kezelések közül épp ezért mi azonnal lecsaptunk erre a pre-vacation kezelésre. Igazán megindító, ahogy törődnek velünk a szalonban és valóban érzem a hatását is a kezelésnek. Köszönöm, hogy férfiként, férjként ezt megélhetem.

  Értékelés: