HAND RECOVERY TREATMENT - KÉZREGENERÁLÓ KEZELÉS

HAND RECOVERY TREATMENT - KÉZREGENERÁLÓ KEZELÉS

Ár: 14 000 HUF
Időtartam: 30 perc

Ez az üdítő, relaxáló kezelés kifejezetten a kezeket célozza. Hasonlóan az arckezelésekhez, itt is gyümölcssavat alkalmazva távolítjuk el az elhalt hámsejteket, majd egy kellemes masszázzsal juttatjuk a hatóanyagokat a bőrbe, ami így újra puha és selymes tapintású lesz. A pigmentfoltok halványítására is tökéletes segítség a regeneráló kezelésünk.

 • Regenerálja az öregedő bőrt

 • Halványítja a pigmentfoltokat

 • Puhává, finom tapintásúvá teszi a kezelt területet

 • Az extrémen kiszáradt, érzékeny és irritált bőrt is hatékonyan helyreállítja

Kezelések

Időpont foglalás

2021 Április
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1 2 3
Szabadnap
4
Szabadnap
5 6 7 8 9 10
Szabadnap
11
Szabadnap
12 13 14 15 16 17
Szabadnap
18
Szabadnap
19 20 21 22 23 24
Szabadnap
25
Szabadnap
26 27 28 29 30


Szalonok

Ahol a(z) HAND RECOVERY TREATMENT - KÉZREGENERÁLÓ KEZELÉS elérhető

Vendégeink mondták

 • Marika Beküldve 2017. 08. 22. 12:00

  Orvosként dolgozom és a fertőtlenítők érzékennyé tették a bőrömet, emiatt mindig ki van száradva. Szeretem az ápolt kezeket és körmöket, de azt hiszem, nem is engedhetem meg magamnak, hogy ápolatlannak tűnjek a páciensek előtt. Kutakodtam, mi lehet az, ami helyrehozhatná. Rátaláltam a !QMS kézkezelésre egy barátunk javaslatára és gondoltam, kipróbálom. Amikor meghallottam, hogy a kezelés feltalálója is orvos, sőt plasztikai sebész, rögtön tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Mint kiderült, a professzor is ugyanezekkel a problémákkal küzdött és addig kísérletezett, amíg ki nem fejlesztett egy olyan krémet, ami helyreteszi a bőrét és rögtön felszívódva nem csúszik. Ezt nekem találták ki, gondoltam lelkesen már akkor! A kézkezelést kúrában csinálom és az otthoni Hand Care-t is elhoztam, és nagyon elégedett vagyok a választással. Köszönöm, hogy megszabadítottatok a kényelmetlen érzéstől!

  Értékelés:
 • Rita Beküldve 2017. 08. 21. 23:10

  Amint beköszön a kicsit szeles idő, a kezem az első, ami megérzi és rögtön láthatóvá is válik. Először csak a kézfejem száraz, majd a tenyerem is elkezd érdessé válni és a csúcs akkor van, amikor az ujjaimon berepedezik a bőr. Minden tél így telik és már mindent kipróbáltam, ami csak fellelhető. A !QMS kézregeneráló kezelést akkor tapasztaltam meg rövidebb verzióban, amikor arcfeszesítő kezelésen vettem részt. Ugyanis az egyik maszk hatóideje alatt finom kézmasszázst kaptam. Minden pillanatát élveztem, csak úgy szívta a bőröm a nedvességet. Mondanom sem kell, azonnal lecsaptam rá és kérdezősködtem, van-e ebből hosszabb verzió. Rögtön be is jelentkeztem kézregeneráló kezelésre. Először heti egyszer volt szükségem rá, majd később elég lett 3 hetente 1 kezelés. Nekem nagyon bevált és hálás vagyok, hogy rátaláltam, mert a gyerekeim újra élvezhetik anya pihe-puha simogatását.

  Értékelés: