Hogyan lehetsz QMS kozmetikus?

Hogyan lehetsz QMS kozmetikus?

Kedves Kozmetikus!

A QMS MediCosmetics világszínvonalú prémium márka, mely magas minőségű hotelekben és szalonokban van jelen. Magyarországon is arra törekszünk, hogy méltóképpen megőrizzük színvonalát. Jelenlegi partnereink exkluzív oktatás mellett sajátíthatták el a termékek ismeretét és a kezeléseket. Célunk, hogy minden vendégünk ugyanabban a protokolláris gondoskodásban részesüljön, bármely szalon kezelését veszi is igénybe. Ez természetesen nem zárja ki a kozmetikus egyediségét, jellemvonásait.  

A QMS, azaz a Quick Medical Skin egy orvoskozmetológiai anti-aging termékcsalád, mellyel helyreállítunk problémás bőrt; feszesebb tónust, rugalmasabb bőrszerkezetet eredményezünk, kisimítjuk a felszíni barázdákat, fiatal külsőt, tekintetet kölcsönzünk a vendégeinknek, akik elégedetten és mosolyogva távoznak minden alkalommal. Mindez egy plasztikai sebész, Dr. Erick Schulte professzorhoz fűződik, akinek kutatásait Szépség-Oscar Díjjal tüntették ki. 2015-ben elnyertük a világ legjobb spa termékcsalád díjat, a Best Spa World's Brand-et is. A professzor a fiatalító programját a kollagénre építi, bejuttatva és megtartva azt a bőr mély rétegében. A felfedezését számos elismerés követte, és a mai napig újabb feszesítő különlegességekkel áll elő évről-évre. Fiatalító programja alternatívaként szolgál a plasztikai beavatkozások helyett, ő maga is "szögre akasztotta a szikéjét", mert a páciensei már nem tartottak igényt a beavatkozásokra a QMS termékcsalád használata után. Szépségprogramjai különlegesek, következetesek, lépcsősen egymásra épülnek, de nagyon könnyedén lehet elsajátítani és alkalmazni a szalonokban illetve az otthoni terápiás kezelés során is.

QMS kozmetikusként nagyon hatékony prémium fiatalító kezelésekkel bővítheted a szolgáltatás-palettádat, melynek protokolláris sorrendje biztonságos eredményt nyújt számodra és a vendéged számára is.

Hogyan válhatsz QMS kozmetikussá?

1. Először is, tapasztald meg a saját bőrödön az egyik nagyon finom kezelésünket a referencia szalonunkban. Időpontegyeztetéshez hívd bizalommal a Brand és Spa Managerünket, Vezse Juditot a +36306419717-es telefonszámon. Az időpont felhasználása előtt kérünk téged, küldd el emailben a kozmetikusi végzettségedet igazoló okleveledet a judit.vezse@qmshungary.hu email címre.

2. Szeretnénk téged jobban is megismerni. Szívesen meglátogatnánk a szalonodban, hogy a saját környezetedben érzékeljük a személyiségedet. Ehhez egyeztetünk időpontot veled, amikor neked alkalmas. Ideális, ha ez még a kezelésed előtt megtörténik.

3. Fontos számunkra a bizalom. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor belevághatunk egy közös együttműködésbe, mely onnantól rólad, rólunk és a vendégeidről fog szólni. Épp ezért fontos a hosszú ismerkedés. Mi már hiszünk a QMS-ben, látjuk hogyan dolgozik a bőrben, a tapasztalataink segítenek minket a hitünk elmélyülésében. Ez benned is csak akkor alakulhat ki, ha saját élményeid lesznek. Ehhez minden támogatást szeretnék megadni neked. Magabiztos, alapos ismeretekkel és hittel rendelkező QMS kozmetikusokat szeretnénk, akik ugyanolyan büszkén illatozzák minden egyes nap a termékeket kezelés közben, mint mi, és ugyanolyan áhitattal nézik a vendégek elégedett mosolyát a kezelések végén, mint mi. 

4. Tudjuk, hogy nem könnyű döntés új márkát bevezetni kozmetikusként. Még mielőtt elhatároznád magad, hogy QMS-szel szeretnél-e dolgozni, örömmel szervezünk egy nyílt-napot a szalonodban a vendégeidnek. Ezen a nyílt-napon arra van lehetőség, hogy kezeléseket végezzünk a vendégeiden, így megismerhetik a termékeket, a kezelés hatásait a saját bőrükön és egymást látva, mellyel felmérheted, mire van igénye a vendégeidnek, befogadóak-e egyáltalán egy mindennél magasabb minőségre?

Minél jobban megismersz minket, annál világosabb lesz számodra is, hogy nincs párja a termékeinknek. Magyarország több mint 40 kozmetikai márkát hordoz a szívében, és nincs kellemesebb érzés annál, hogy a csúcson vagyunk a QMS-szel hatását és minőségét tekintve. 

5. A következő lépés egy exkluzív tréning, mely főként gyakorlatra épül. Nem elég elsajátítanod a termékek ismereteit és a kezelések menetét, szeretnénk neked lehetőséget kínálni arra, hogy a referenciaszalonunkban tölts gyakorlati órákat. Az a tapasztalatunk, hogy ez meghozza a magabiztosságot. Segítünk mindenben, amikor elakadsz, sőt rengeteg kérdésed lesz még, miután átvetted az okleveledet. 

6. Az exkluzív tréningről, árlistáról, tananyagról személyesen beszélgetünk. De mitől exkluzív? 

  • attól, hogy rólad szól, figyelünk rád végig a tréning alatt és után is
  • attól, hogy nem kell sietned semmivel - akkor kezded el és fejezed be, amikor már nagyon szeretnéd a vendégeidet QMS-szel kényeztetni 

Ha úgy érzed, szeretnél egy kellemes, bizalomra épülő csapatba kerülni, keress minket!

Vezse Judit
Brand és Spa manager

M: +36306419717
E: judit.vezse@qmshungary.hu
C: SpaTrend Beauty - QMS Szépségszalon
2096 Üröm Kőbánya utca 11.