Sajátítsd el a tökéletes bőrápolás elengedthetetlen lépéseit

Sajátítsd el a tökéletes bőrápolás elengedthetetlen lépéseit

Ugye milyen jó lenne, ha a bőrápolást is tanítanák az iskolákban, hogy pontosan tudjuk mi után mit és miért kell használni? Egy jól felépített bőrápolási rutin ugyanis hosszú évekkel meghosszabbítja a fiatalos megjelenést és segít egészségesen tartani az arcbőrt! Szerencsére már van ilyen lehetőség!

Az iskolák tantárgyai továbbra sem bővültek bőrápolási útmutatóval, de az anti-aging területén éllovas medikozmetikai márka, a QMS elérhető tette a tudását. Így mindenki megismerheti a bőrápolási lépések fontosságát, az egyes termékek használatának okait és a helyes sorrendet is, ami nagyban hozzájárul a kozmetikumokban rejlő erő maximális kiaknázásához. Hogyan néz ki egy oktatás?

Az 50 perces bemutató nemcsak elméleti, hanem gyakorlati útmutatót ad az otthoni bőrápoláshoz. A finom illatú és kellemes textúrájú QMS kozmetikumokkal történő kezelés során mindenki a saját bőrén tapasztalhatja meg az egyes lépések hatásait. Ez a testközeli élmény segíti majd az otthoni ápolási rutin kialakulását, hiszen a Szépségrituálé Bemutató Kezelés két alkalomból áll, hogy legyen idő alaposan elsajátítani a krém felvitelének apró fogásait is.