Hogyan jutassuk be a bőrbe a kollagént a fiatalos megjelenésért?

Hogyan jutassuk be a bőrbe a kollagént a fiatalos megjelenésért?

A kollagén bőrbe juttatását a bőrön keresztül érdemes végezni. Egyszerű, nem igaz? Sajnos nem. Amiről a legtöbb kozmetikai cég nem beszél az az, hogy a kollagén molekula mérete természetes állapotában jóval nagyobb, mint a bőr pórusai, így egyszerűen nem tud lejutni a mélybe, hogy ténylegesen visszaforgassa az idő kerekét! Mi a megoldás?

 

Szerencsére nem nekünk kell kitalálni a tuti megoldást, azt már megtette helyettünk Dr. Erich Schulte, aki plasztikai sebészből lett egy medikozmetikai márka fejlesztő atyja. A bőr természetes, fiatalos állapotát és egészségét visszaállító megoldásokat kereső orvos páciensei sebgyógyulását szerette volna elősegíteni, amikor felfedezte a kollagén nélkülözhetetlenségét és bejuttatásával járó problémát. Így mesélt a kezdetekről:

"Elkezdtem kísérletezni azzal, hogy a megroncsolódott bőrt kollagénnel kezeltem kívülről, majd azon gondolkoztam hogyan tudnám bejuttatni a mélyrétegbe ahhoz, hogy valóban kifejtse gyógyító hatását. Képzelj el egy pingpong labdát, amit szeretnél betuszkolni egy méretéhez képest sokkal kisebb lyukon. Nem fog menni sajnos. Addig kísérleteztem, míg rá nem jöttem, hogyan tudnám úgy szétszedni a kollagént, hogy az ne sérüljön meg, majd bejuttatni úgy, hogy ne veszítsen a funkciójából."

A QMS Medicosmetics titka ebben az egyedi és szabadalmaztatott eljárásban rejlik. Dr. Schulte, az azóta csak ráncdoktorként hívott úttörő megoldása amilyen zseniálisan egyszerűnek tűnik, olyan nehéz kivitelezni. "Szétszedtem három részre a kollagént, becsomagoltam liposzóma kapszulákba, melyek a bőrbe jutva szétnyílnak. Ott kiengedik a kollagénszálakat, azok újra összeállnak (mint a mágnes, vonzzák egymást), és teljes valójukban funkcionálnak.

A különleges megoldást a szakma egy Szépség Oscar-díjjal jutalmazta 1987-ben. A QMS Collagen szérum azóta is az egyetlen eljárás a világon, mely a mélyrétegbe juttatja a kollagént manuálisan, mindenféle segédeszköz nélkül.