Fiatalodj természetesen, egyetlen bemetszés nélkül

Fiatalodj természetesen, egyetlen bemetszés nélkül

Az örök fiatalságért folyó harc az utóbbi években - nagy szerencsénkre - eltolódott a természetes öregedés folyamatának időbeni kitolása és az egészséges bőr megszerzése felé. Ez az irány nemcsak azért üdvözítő, mert mellőzi a drasztikus - a testünket sokként érő - beavotkozásokat, hanem mert megőrzi az egyéni vonások semmivel nem helyettesíthető természetességét.

Az öregedéssel járó élettani folyamatok késleltetését és a bőr természetes működését erősíti a !QMS medikozmetikai márka, ami bőrazonos anyagaival, a rugalmasságot adó különleges kollagjével és a 98 %-os orvosi tisztaságú oxigénnel veszi fel a harcot az idő kérlelhetlenségével.

Az oxigént egy különleges pisztoly segítségével juttatják a bőrre, anélkül, hogy a gép érintkezne a bőr felületével, így mindenféle fájdalom vagy kellemetlen érzés nélkül kerül az éltető oxigén a bőrbe. Az erősen áramló oxigén a bőr érzékenységétől függően más-más érzetet válhat ki - nekem a szemkörnyéken például kifejezetten csikis volt - de az biztos, hogy a nyári melegben egészen frissítő hatású. Ahogy az oxigén feltölti a bőrt az éltető levegővel, úgy gyorsítja az anyagcserét és stimulálja a bőrregenerációt. Szeretnénk ha minél többen tudnák kipróbálni ezt a fájdalommentes, de minden életkorban hatásos anti-aging kezelést, ezért mindjárt két kezelést is ajánlunk: a !QMS Tiszta oxigénes feszesítést és a Pre-Vacation Hydra Plus kezelést, amely ideális nyaralás előttre és utánra is.