Ettől kisimulnak a ráncaid

Ettől kisimulnak a ráncaid

Nagyon későn ertünk haza a nagyszülőktől. Majdnem éjfél volt. Gondoltam, gyors zuhi és alvás lesz. Belenéztem a tükörbe: elmosódott smink, itt-ott piros foltok, az egésznapos rohanásból eredő vízhiány.

Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy a zuhanytól majd szebbnek fogom látni a világot. Erőt vettem magamon és alaposan lemostam a sminket a mélytisztítóval(Deep Cleansing). Innen már nincs visszaút, annyira finom az illata, hogy úgysem lehet abbahagyni. 
A hosszú és fárasztó autóúttól annyira töredezettnek láttam az arcomat, hogy el is határoztam rögtön: nem szeretnék így ébredni. 
Tonizálás után feldobtam hát egy hialuronsavas-kollagénes fátyolmaszkot(Activator Mask), ami az egyik legjobb feszesítő, amit valaha próbáltam. Most csak 10percig volt rajtam, de türelmesebb pillanatokban azért jó, ha 15-20percig pihensz benne.
Erre már csak egy isteni hidratáló kell és kész. 
A kipirosodásom miatt egy gyulladáscsökkentő szérumra (Repair 3 Complex) esett a választásom, amit kifejezetten arra találtak ki, ha irritált a bőröd.

Mire végeztem, sokkal jobban éreztem magam és a bőröm is megnyugodott. Az egész csak néhány percet vett igénybe, és most nagyon hálás vagyok, hogy végigcsináltam. Sokkal jobb így ágyba bújni és várni a reggelt, hogy mennyire simultak ki a vonásaim. Szuper lesz!