AZ ÖREGEDÉS VÁRHAT: 120 napos Szépségprogram

AZ ÖREGEDÉS VÁRHAT: 120 napos Szépségprogram

AZ ÖREGEDÉS VÁRHAT:  Az örökké hamvas bőr titka

Minden nőnek joga van ahhoz, hogy vonzó és kívánatos legyen – minden életkorban. Az ernyedt, változó bőr és a ráncok többé már nem járnak elkerülhetetlenül együtt a korral. A bőr öregedése gyógyítható, a bőr eredményesen megfiatalítható – fájdalom és szike nélkül.

A QMS módszer feltalálása és fejlesztése az esztétikai sebész és nemzetközi anti-aging szaktekintély dr. Schulte nevéhez fűződik. Több mint 30 évvel ezelőtt egy egyedülálló kollagén fokozó folyamatot dolgozott ki, mely a Classic Collagen Set megteremtésével egy innovatív bőrápoló kezelés csomag alapja lett. Minden, a QMS Medicosmetics neve alatt megjelenő innovatív termék egyedülálló minőséget, magas színvonat és kimagasló hatást jelent.

EGY ÚJ KEZDET 120 NAPIG TART

Bebizonyosodott, hogy a bőrnek mintegy 120 napra van szüksége ahhoz, hogy az új programot elfogadja, átvegye, és hosszú távra birtokba vegye. Ez idő alatt négy sejtgeneráció váltja egymást. Minden bőrsejt 28-30 napig él. Ez genetikailag rögzített és minden élő bőrnél teljesen azonos. Ami tehát a fiatal, friss bőrt az öregebb bőrtől megkülönbözteti, az az új sejtek mennyisége. Ezért áll a sejtmegújulás a QMS rendszer középpontjában, és ezért örvend folyamatosan növekvő számú lelkes felhasználónak a világ minden pontján.

A Schulte-program célja az, hogy elérje a bőr lehető legjobb, legéleterősebb állapotát. Azt az állapotot, amelyben optimálisan betöltheti minden funkcióját, köztük az immunrendszer fontos részét képező védelmi funkciót is.

Először is tisztázzunk valamit. Gyönyörű vagy! Mi abban tudunk a segítségedre lenni, hogy mindaz a leépülési folyamat, ami a bőrödben az évek alatt elindult, azt helyretegyük. Azon nem tudunk változtatni, ha stresszes a munkád vagy keveset alszol, esetleg nem sportolsz és a folyadékbevitel sem az igazi. Ez mind meglátszik a bőrödön sajnos, ráadásul azonnal.

De ne izgulj, segítünk!

Mit tehetünk mi?

1. Helyreállítjuk a kollagénállományt a bőrödben, ami a rugalmasságért, feszességért felelős elsősorban. 

2. Beindítjuk a bőröd öngyógyító folyamatait, így ha problémás (gyulladt pattanásos, aknés, heges, extrém száraz, zsíros stb.) bőröd van, észre fogod venni hétről hétre a változást. Ha pedig kitartó és türelmes vagy, akkor 120 nap alatt nagyon komoly eredményeket fogsz elérni.

3. Feltöltjük a bőrödet ásványi anyagokkal és vitaminokkal.

4. Visszaadjuk a bőröd üdeségét, frissességét.

Mit tehetsz te a bőröd megújításáért? Ezekkel a lépésekkel nagyon sokat!

1. Reggel 5 percet:

  • mélytisztítás (2perc) 
  • tonizálás(1perc) 
  • kollagénes feszesítés(1perc) 
  • hidratáló feszesítés(1perc)

2. Este 20 percet:  

  • mélytisztítás(2perc) 
  • gyümölcssavas sejtmegújítás(15perc - közben relaxálj, de ha túl sok a dolgod, mosogathatsz is) 
  • tonizálás(1perc) 
  • kollagénes feszesítés(1perc)
  • hidratáló feszesítés(1perc)

Fontosnak érzem elmondani: A bőrödet a tisztítással fogod tudni előkészíteni ahhoz, hogy a kollagén bejusson a mélyrétegbe, hogy az majd a nedvességet magába szívja a hidratálás során. Ha szeretnél többet tudni a kollagén bejutásáról vagy a tudományos háttérről, miért és hogyan működik a !QMS, akkor itt olvashatsz róla

Mire lesz szükséged reggel és este?

1. tisztításhoz:Deep Gentle Cleansing (2hónapra elegendő)

2. tonizáláshoz: Hydrating Boost Tonic (2hónapra elegendő)

3. gyümölcssavas sejtmegújításhoz: Active Exfoliant Fluid  (3-4hónapra elegendő)

4. kollagénes feszesítéshez: reggel - Day Collagen serum; este - Night Collagen serum (3-4 hónapra elegendő)

5. méregtelenítő, sejttisztító ápoláshoz nappalra - Epigen Pollution Detox Day Serum (3-4 hónapra elegendő)

6. méregtelenítő éjszakai ápoláshoz - Epigen Pollution Rescue Overnight Mask (3-4 hónapra elegendő)

7. szemkörnyék ápoláshoz - Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum (3-4 hónapra elegendő)

+ ecset: Exfoliant Fluid felviteléhez

+ szivacs: Deep Cleansing és Exfoliant Fluid lemosáshoz

Ha szívesen kipróbálnád a 120napos szépségprogramot, a képre kattintva megnézheted a 120 napra elegendő szépségcsomagot:

megjegyzés: A termékek fogyása az elmúlt éveink tapasztalataiból származik, de vannak ettől eltérő visszajelzések is a vendégeinktől: a tisztítók tarthatnak tovább is, mint két hónap, a gyümölcssav pedig elfogyhat hamarabb, mint 3 hónap. Ezeket a termékeket külön-külön is lehet menet közben pótolni. A szépségprogram 120napos, ezért a csomagban lesz olyan terméktípus, amely 2db-ot tartalmaz.

Mikor látok először eredményt?

Az első gyümölcssavas estéden már érzékelni fogod, hogy a bőröd más tapintású, üdébb és élettel telibb.

Meddig tart a hatása?

Ez olyan, mint egy edzés. Minél többször csinálod, annál látványosabb, annál jobban érzed magad a bőrödben.

Elronthatom-e a bőrömet?

Nem. Orvoskozmetológiai termékek, nincs mellékhatása (iiletve de: a bőr egészséges állapotát állítja helyre, melynek mellékhatása, hogy közben szépen feszesedik a bőr, de azért ez nem rossz, ugye?)

Mi történik, ha abbahagyom?

Mivel ez egy bőredzés, ha abbahagyod az azt jelenti, nem tréningezed tovább a bőrödet. Nem serkented a sejtjeid megújulását, nem juttatsz be újabb kollagént a rugalmasságért, nem juttatsz be tovább vitaminokat, ásványi anyagokat, hidratáláshoz szükséges hatóanyagokat. Ha abbahagynál egy egészséges táplálkozási életmódot, és újra palacsintát, tésztát, pizzát ennél, akkor mi történne? A szépen leadott kilóidat gyorsan visszapakolod, a helytelen táplálkozásról nem beszélve.

Akkor miért 120napos szépségprogram? Nem értem!

A bőrödnek van egy biológiai ritmusa, mely szerint 28 naponta ér fel egy új sejt a legfelső hámrétegedbe, mely leválik, hogy újabb sejtek tudjanak képződni. 4 sejtgenerációnak kell kicserélődnie ahhoz, hogy egy teljes sejtmegújulási folyamatról beszéljünk. Ez a biológiai ritmus 25-30éves korunkig nagyon szépen működik, utána sajnos lelassul a folyamat és egyre lassabban megy végbe. Minél kevesebb felső hámréteg tud leválni, annál kevesebb új sejt keletkezik, így a bőrödön az elhasználódás jelei érzékelhetők: barázdált, ráncos leszel, egyre mélyebb szarkalábak, öregségi foltok jelennek meg. És van még egy rossz hírünk: 25éves kor után nem termelődik újabb kollagén (mely a bőröd rugalmasságáért felel), sőt a sajátjaid is megrongálódnak a nap, a klimatizált helyiség, a stressz miatt (a teljesség igénye nélkül). Emiatt a bőr egy idő után elveszíti a tartását, petyhüdt lesz, összeesik, megereszkedik, elvékonyodik.

120nap alatt visszaáll a bőröd biológiai ritmusa, megfelelő ütemben válnak le az elhalt sejtjeid, ezzel új sejtek képződése is elindul, feltöltjük a bőrödet kollagénnel, feszesítjük, erősítjük a sajátjaidat, beindítjuk a bőröd öngyógyító folyamatait, regeneráljuk és megfelelően hidratáljuk, visszaadjuk a tartását, a rugalmasságát. A 120nap egy alapidőszak, hogy a bőröd helyreállítsa önmagát. Ha azt szeretnéd, hogy ez a folyamat ne álljon le és ne csak szinten tartsd, hanem még tovább tréningezd, megnyugtatlak, még nagyobb eredményeket tudsz elérni. 

Szeretném kipróbálni, de

...nem tudom, mi kell a bőrömnek

...nem tudom, milyen típusú a bőröm

...nem tudom, hogy érzékeny vagyok-e valamire

...nem vagyok biztos a használatban

Semmi baj! Gyere el hozzánk arcdiagnosztikára, ahol minden felmerülő kérdésedre választ adunk neked. Megnézzük, milyen állapotban van jelenleg a bőröd, mire lenne szükséged, a problémádra van-e specifikus szérumunk, kezelésünk, amit ajánlunk neked, megnézzük, mennyire érzékeny a bőröd, átbeszéljük, milyen összetevőkre vagy intoleráns, milyen hidratálókrémre lehet szükséged, igényled-e, hogy a nyakad és dekoltázsod is feszes legyen, vagy esetleg a szem és száj körüli ráncokat is eltüntetnéd, illetve teljes használati útmutatást kapsz tőlünk. 

Arcdiagnosztikára be tudsz bejelentkezni ezeken a számokon: 

Spatrend Beauty Szépségszalon - recepció: +36305411843

Gömöri Erika:  +36305659875

Bodor-Nagy Orsolya: +36306168230